COMUNICAT FALLA SANT JOSEP

Hem tardat en emetre un comunicat oficial de la falla perquè hem estat esperant a la reunió que hem mantingut hui els presidents de les diferents comissions de la localitat, la Junta Local Fallera i el Govern Local.

La situació que estem vivint aquest any en el món faller i en general és històrica, una situació que ningú havíem viscut fins ara. El Coronavirus ha pogut momentàneament amb la nostra festa, per la que hem treballat tots i totes tant dur durant tot l’any. Però tranquils i tranquiles que els fallers tornarem amb més força i més ganes de celebrar les falles.

Des de la Junta Directiva, i en especial jo com a president, sabem que és un moment difícil perquè a tots ens havera agradat disfrutar de la festa com cal, però la salut de tots i totes és el primer, per aquest motiu i seguint les indicacions del Govern i de la Generalitat hem decidit per unanimitat el Govern Local, la JLF i els presidents suspendre tota activitat en els casals fins a rebre nova ordre.  La data de la celebració de les falles es ficarà quan alcen la veda i no és precís que coincidisca amb la data que fiquen en la ciutat de València.

Finalment, des d’ací i en nom de tota la comissió de la Falla Sant Josep m’agradaria donar tot el meu suport a la nostra Fallera Major 2020, Alba Hervàs i Quijada, que tant ha treballat aquest últim any per complir el seu somni de ser Fallera Major de la Falla Sant Josep i que segur podrà disfrutar encara que siga en dates diferents a les habituals.

 

Ànims a tots i totes i tornarem amb més ganes i il·lusió per a celebrar les falles 2020.

 

Francisco González Llopis - President de la Falla Sant josep

 


 

QUOTES EXERCICI 2019-2020

Emblema.gif

Aquest any i per tal de controlar que tots els fallers i falleres estiguen al corrent de les quotes, rifes i loteries s’han establit 3 plaços en els quals totes i tots haurem d’estar al dia dels pagaments. Els plaços seràn els següents:

1er plaç: 30 de Juny

2on plaç: 30 d'Octubre

3er plaç: 30 de Gener

Tot aquell faller o fallera que no estiga al corrent de quotes, rifes i loteria en aquests terminis li s’aplicarà un 5% de recàrrec en la quota. 


2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos